Maciek92 Napisano 19 Sierpnia 2007 Share Napisano 19 Sierpnia 2007 (edytowane) Mam pytanie czy do Su-22M4/R "Desert Shield" Master Crafta 1:72 są jakieś dodatki typu blaszki i żywice, czy wszystko będę musiał sam podorabiać Edytowane 19 Sierpnia 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał_86 Napisano 19 Sierpnia 2007 Share Napisano 19 Sierpnia 2007 hm... może to pytanie głupie pytanie ale po co dorabiać jakieś plaszki i żywice? Wczoraj sobie zakupiłem Su-17M4 Master Crafta 1:72 http://www.allegro.pl/item224329348_su_17m4_fitter_k_1_72_mastercraft.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 19 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2007 Chodzi mi głównie o wnętrze kabiny, jest ono strasznie płaskie Edit: Ja też wczoraj ale numerek wyżej http://www.mastercraft.com.pl/mastercraft/seria4/D-17p.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 19 Sierpnia 2007 Share Napisano 19 Sierpnia 2007 Trzy blaszki robi Part, co prawda do modelu Pantery, tak że nie wiem, na ile będą pasowały do Twego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 19 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2007 No zobacz Dzięki gulus A jest do Part'a jakiś kontakt mailowy, bo zapytałbym się, a na ich stronce nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 19 Sierpnia 2007 Share Napisano 19 Sierpnia 2007 Ich dystrybucją zajmuje się sklep Jadar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 19 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2007 Źle się wysłowiłem Chodziło mi o kontakt którego na stronie Parta nie ma No chyba że trzeba się Jadaru pytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 19 Sierpnia 2007 Share Napisano 19 Sierpnia 2007 O ile się nic nie zmieniło, to Part nie sprzedaje bezpośrednio, tylko poprzez inne firmy jak Jadar (nie wiem czy inne też). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek.S. Napisano 19 Sierpnia 2007 Share Napisano 19 Sierpnia 2007 Trzy blaszki robi Part, co prawda do modelu Pantery, tak że nie wiem, na ile będą pasowały do Twego modelu. tak a`propos to Part ma chyba sześć zestawów do Suczki: - drabinka i pomost, - zestaw akcesoriów lotniskowych, - zestaw akcesoriów lotniskowych, - el. wnętrza, - elementy zewnętrzne, - brzechwy stabilizujące, Do tego można zakupić żywiczny kokpit Pavli, owiewkę vacu - też Pavla. Pytanie budzi jednak sens takich działań, Mastecraftowa Suczka wymaga totalnej przeróbki wnęk podwozia, zwiększenia cięciwy ruchomych części skrzydeł oraz przerycia około 80% linii znajdujących się na płatowcu. Oczywiście jak najbardziej możliwe. Swoją Sucz właśnie tak dłubie (ma to być trening przed Bilekowymi ale coś mi się zdaje, że czeskie modele będą relaksem po harówce ). Niestety Jadar ma wyłączność na blachy Parta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 19 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2007 No to zapytałem się Jadaru i jak odpowiedzą, to podziele się z wami, czy będą one pasowały Dzięki Piotrek.S. Też chcę w nim trochę podłubać i poćwiczyć na nim jak się przykleja blaszki, ale ryć jeszcze nie będę. No ale co się spodziewać po modelu za tak małe pieniądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diego Napisano 24 Sierpnia 2007 Share Napisano 24 Sierpnia 2007 No to zapytałem się Jadaru i jak odpowiedzą, to podziele się z wami, czy będą one pasowały Dzięki Piotrek.S. Też chcę w nim trochę podłubać i poćwiczyć na nim jak się przykleja blaszki, ale ryć jeszcze nie będę. No ale co się spodziewać po modelu za tak małe pieniądze Model Su-22 MASTERCRAFTU to nic innego jak "przepak" orginalnej PANTERY wiec blachy PARTA do niego pasuja. Pozdrowienia Diego HDL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 24 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2007 Też tak myślałem, ale wolę mieć pewność Dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi