Turecki Napisano 11 Lutego 2013 Napisano 11 Lutego 2013 Dzieńdobry wszystkim Chciałem zapytać czy ktoś miał styczność z dobrze rozrysowanymi planami wręg śmigłowca Mi-2 co byście polecili ?? Jak do tej pory z tego co posiadam to: Plany w Zlinku o Mi-2 Plany z rysunków znajdujących sie na portalu airwar.ru Plany z Aeroplana poświęconego śmigłowcowi Kania Jak dotąd moim zdaniem najlepiej i najdokładniej wręgi zostały rozrysowane w Aeroplanie do śmiglowca Kania...oczywiście zakładając że posiada ten sam kadłub pomijając oczywiście sam wydłużony nos i gondolę silnikową przekonstruowaną dla potrzeb amerykańskich silników... każde info mile widziane... pozdrawiam... Cytuj
Piotr_P Napisano 11 Lutego 2013 Napisano 11 Lutego 2013 Cos moze byc w lotnictwo z szachownica...ale nie mam na razie numerow pod ręką. Spróbuje poszukać. Cytuj
babcia131 Napisano 11 Lutego 2013 Napisano 11 Lutego 2013 http://militechlit.rusff.ru/viewtopic.php?id=49 4 ostatnie pozycje na tej stronie to techniczne opisy i rysunki części Mi-2 . Powinno coś być i o wręgach . Cytuj
Turecki Napisano 11 Lutego 2013 Autor Napisano 11 Lutego 2013 Dzięki za pomoc myślę że powinno wystarczyć Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi