Turecki Napisano 11 Lutego 2013 Share Napisano 11 Lutego 2013 Dzieńdobry wszystkim Chciałem zapytać czy ktoś miał styczność z dobrze rozrysowanymi planami wręg śmigłowca Mi-2 co byście polecili ?? Jak do tej pory z tego co posiadam to: Plany w Zlinku o Mi-2 Plany z rysunków znajdujących sie na portalu airwar.ru Plany z Aeroplana poświęconego śmigłowcowi Kania Jak dotąd moim zdaniem najlepiej i najdokładniej wręgi zostały rozrysowane w Aeroplanie do śmiglowca Kania...oczywiście zakładając że posiada ten sam kadłub pomijając oczywiście sam wydłużony nos i gondolę silnikową przekonstruowaną dla potrzeb amerykańskich silników... każde info mile widziane... pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 11 Lutego 2013 Share Napisano 11 Lutego 2013 Cos moze byc w lotnictwo z szachownica...ale nie mam na razie numerow pod ręką. Spróbuje poszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
babcia131 Napisano 11 Lutego 2013 Share Napisano 11 Lutego 2013 http://militechlit.rusff.ru/viewtopic.php?id=49 4 ostatnie pozycje na tej stronie to techniczne opisy i rysunki części Mi-2 . Powinno coś być i o wręgach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turecki Napisano 11 Lutego 2013 Autor Share Napisano 11 Lutego 2013 Dzięki za pomoc myślę że powinno wystarczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAAB Napisano 5 Maja 2013 Share Napisano 5 Maja 2013 Projekt grupowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi