cynamon Napisano 14 Lutego 2013 Share Napisano 14 Lutego 2013 Witajcie, Po dłuższej nieobecności udało mi się znaleźć czas na nowe autko. Po raz kolejny udowodniłem sobie jak mało umiem i jak wiele przede mną. Tym razem kupiłem płyn do kalkomanii i uczyłem się ich nakładania. Pierwotnie cytrynka miała zostać cała żółta ale szarpnąłem się na zrobienie czarnych błotników co dodało odrobinę smaku. Prze robieniem zdjęć model mi upadł na podłogę przy okazji dowiedziałem się, że modele są delikatne Na szczęście uszkodzenia okazały się niewielkie i możliwe do naprawy. Zapraszam do oglądania mojego czwartego dziecka (bądźcie wyrozumiali) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAKKK Napisano 14 Lutego 2013 Share Napisano 14 Lutego 2013 Tematy nie moje, ale wyszedł świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
STI22B Napisano 15 Lutego 2013 Share Napisano 15 Lutego 2013 Bardzo sympatyczny model, super dobrane kolory jak w rzeczywistym samochodzie. Ja pomalowałbym jeszcze raz śruby w kołach dla lepszego efektu, ale poza tym model bardzo ładnie wykonany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 15 Lutego 2013 Share Napisano 15 Lutego 2013 Drugie zdjęcie najlepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi