Adrianowro Napisano 20 Lutego 2013 Share Napisano 20 Lutego 2013 Witam Niestety z przyczyn czasowo- zawodowo-kasowych muszę spowolnić poważniejsze projekty ale jednocześnie ciężko żyć bez jakiegoś lepienia. Składowe krakena- kałamarnicy : 1. korpus pojazdu technicznego z programu apollo 2. osłona żarówki osram 3 dużo drutu na ramiona 4 masa milliput Dojdzie jeszcze dziób , duuuże oczy , jakieś wypustki , płetwy, przyssawki na ramionach , czyli to co znajdę w szafie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 20 Lutego 2013 Share Napisano 20 Lutego 2013 W coraz większe fantasy idziesz. Ale ciekawie się zapowiada. Mam nadzieję, że ten uda ci się do końca dociągnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 21 Lutego 2013 Autor Share Napisano 21 Lutego 2013 Ramiona są zamontowane na sucho - najpierw je przykleję, potem uformuje i obłoże milliputem +dorobienie macek i końcówek ramion....... Powstała też źrenice oczu (rolka z PIV) - wystarczy powiększyć o białko Przy okazji poproszę o pomoc - jeśli ktoś ma konto na FB i chciałby mi pomóc w uzyskaniu materiałów promocyjnych od przedstawiciela Milliputa na Polskę to bardzo proszę o pozytywny komentarz pod głównym albumem (potrzebuje 250 ) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 3 Marca 2013 Autor Share Napisano 3 Marca 2013 Doszły kolejne mocowania pod macki , dziób i małe czułki do podawania do pyska,oczy.... Oraz narośl na "tułowiu" Gadzina ogólnie schnie jeszcze - stąd takie foty ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 11 Marca 2013 Autor Share Napisano 11 Marca 2013 Z racji tego że modelem strasznie ciężko się operuje, zamontowałem go na podstawce- co ułatwi mi montaż drobiazgów i macek. Powoli zacząłem układać taflę wody z plasteliny - to mój debiut w tej dziedzinie. Całość po pomalowaniu zamierzam potraktować Valejlo still water i żel water Mam nadzieje że uda mi się zrobić ściekającą wodę z macek - coś ala rozbryzgi na niszczycielu Spitona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 12 Marca 2013 Share Napisano 12 Marca 2013 Bardzo ciekawy pomysł z tą wodą z plasteliny. Proces całkowicie odwracalny w razie czegoś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 25 Marca 2013 Autor Share Napisano 25 Marca 2013 Ofiara będzie Hiszpański galeon (revell) Model tragiczny ale i tak będzie w agonii.... Macki zyskają kolce itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 25 Marca 2013 Share Napisano 25 Marca 2013 Czekam na więcej, bo z każdym twoim postem apetyt rośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielkamucha Napisano 29 Marca 2013 Share Napisano 29 Marca 2013 Czekam na więcej, bo z każdym twoim postem apetyt rośnie. Muchy również - bardzo lubimy oglądać Twoje projekty S-F bzzz-bzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 31 Marca 2013 Autor Share Napisano 31 Marca 2013 Dzięki , obym zdążył przed ewentualną emigracją z kraju Fotki na szybko , montaż pazurów na mackach ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 12 Maja 2013 Autor Share Napisano 12 Maja 2013 Niestety z przyczyn emigracyjnych, nie jestem w stanie ukończyć modelu. Bardzo proszę o wykasowanie/zamknięcie tematu :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 12 Maja 2013 Share Napisano 12 Maja 2013 Oj a gdzie Cię wyemigrowało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jic Napisano 12 Maja 2013 Share Napisano 12 Maja 2013 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 13 Maja 2013 Autor Share Napisano 13 Maja 2013 Oj a gdzie Cię wyemigrowało? Oczywiście do krainy deszczowców (UK) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 13 Maja 2013 Share Napisano 13 Maja 2013 No nie zamykaj. Może przecież wisieć otwarty. Jakoś coś w końcu wykombinujesz i powrócisz do modelrstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 16 Lipca 2013 Autor Share Napisano 16 Lipca 2013 Witam Miło mi poinformować że wracam do gry po 27 lipca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 16 Lipca 2013 Share Napisano 16 Lipca 2013 A to już wiem po co ten uboot od Hasegawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 16 Lipca 2013 Autor Share Napisano 16 Lipca 2013 A to już wiem po co ten uboot od Hasegawy Ciiiii to jest UBER TAJNY PROJEKT na Bytom 2014 :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 16 Lipca 2013 Share Napisano 16 Lipca 2013 Wracasz do kraju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielkamucha Napisano 16 Lipca 2013 Share Napisano 16 Lipca 2013 WitamMiło mi poinformować że wracam do gry po 27 lipca A mi jeszcze milej jest to czytać . Zaglądam co jakiś czas do tematu, ciekaw jestem końcowego wyglądu. bzzz-bzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 17 Lipca 2013 Autor Share Napisano 17 Lipca 2013 Wracasz do kraju? Tak , niestety kalkulacje wyszły niepomyślnie dla mnie i żeby ściągnąć rodzinę na wyspy musiał bym siedzieć sam tu z 1,5 roku. A nie widzę jakoś takiego małżeństwa i wychowywania dzieci..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 17 Lipca 2013 Share Napisano 17 Lipca 2013 Mam nadzieję, że w kraju będzie ok z pracą. No to już zacieram łapki na dalszy ciąg relacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 12 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2014 Come back Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 12 Stycznia 2014 Share Napisano 12 Stycznia 2014 Już niedługo chyba malowanie. Z czego przyssawki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 12 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2014 Już niedługo chyba malowanie. Z czego przyssawki? Z patyczków do uszu..... Zostało jedno ramię i maszty na statku..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi