Gość Napisano 21 Lutego 2013 Share Napisano 21 Lutego 2013 Zaczynam zmagania z tym Camelem. Jest to mój pierwszy samolot z I WŚ, więc nie jestem specem od tych maszyn. Mam nadzieję, że pomożecie. Model nie będzie na pewno "wierny" oryginałowi. Academy strasznie spierniczyło kadłub. Jest cały w jamach po wypychaczach i to w nie ciekawych miejscach. Fotel zostawia trochę do życzenia. Staram się zrobić zamiennik ale utknąłem. Nie za bardzo wiem jak mam teraz go "spleść". Tak wygląda kadłub na chwilę obecną (sorki za fotki, ale nie jestem specem). created by picasa2html.com created by picasa2html.com created by picasa2html.com To chyba tyle na dziś. Malowanie przewiduję pudłkowe. Proszę Was o rady i wsparcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ireneusz Napisano 21 Lutego 2013 Share Napisano 21 Lutego 2013 Witam,mała pomoc http://www.ww1aircraftmodels.com/page32.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 22 Lutego 2013 Share Napisano 22 Lutego 2013 Również robię ten model. Jeżeli chcesz robić malowanie zestawowe Roya Browna to tak powinno na prawdę wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Lutego 2013 Share Napisano 24 Lutego 2013 Dzięki za stronkę i malowanie. Na pewno mój model nie będzie na takim poziomie (no może z parę lat ). Fotel zaimprowizowałem (do oryginału u daleko) i będę go jeszcze poprawiał, więc to taka "wersja alfa". Ok, moje ostatnie wypociny. created by picasa2html.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi