Twitch Napisano 6 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 6 Czerwca 2013 Ja zaś niewiem po co ten post... tyle petentów ilu modelarzy a tłumaczenie że po washu i innych zabiegach znikną ślady pędzla nie przekonują mnie. No i na miejscu jakiegoś niemca wolałbym malować aero niż męczyć się pędzlem na tak sporych powierzchniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 7 Czerwca 2013 Share Napisano 7 Czerwca 2013 pod koniec wojny nie wszedzie były pistolety natryskowe, a jak juz by natryskiwał, takie zawijasy to raczej bez maskowania. Ostre przejścia z pędza traktowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 7 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2013 Możliwe że tak było... no ale od samego początku to była moja luźna wizja... przeczytaj pierwszy post. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi