RH Napisano 8 Marca 2013 Share Napisano 8 Marca 2013 Kolejny modelik z tak zwanej serii samolotów USA" Yellow Wings" Można powiedzieć że jest bardzo barwny okres w lotnictwie Stanów Zjednoczonych Ameryki . Nie wiem czym to wytłumaczyć ,ale zawsze jak robię model z tego okresu ,przed oczami widzę słynną orkiestrę Benny Goodman'a oraz tłuste lata Hollywood a z nimi filmy z Flipem i Flapem,Braćmi Marks ,Fredem Asterem i wiele innych Model dość stareńki , więc i wykonanie wyprasek jest niezbyt eleganckie ,troszkę trzeba się namęczyć aby poskładać do kupy ta paskudę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamik616 Napisano 8 Marca 2013 Share Napisano 8 Marca 2013 Pierwszy raz widzę dwupłata z chowanym podwoziem!! Faktycznie bardzo barwna maszyna. Wykonanie jak dla mnie rewelacyjne! Szacun za linki. Mi może też kiedyś się uda to zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 8 Marca 2013 Share Napisano 8 Marca 2013 również i od mojej skromnej osoby przyjmij ukłony - faktycznie chwali się wybór modelu też widzę tą maszynę po raz pierwszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karwas Napisano 8 Marca 2013 Share Napisano 8 Marca 2013 Ojojoj, to mało w życiu widzieliście, jeśli się nie myle to jest jeszcze bombowiec nurkujący Curtis SBC 4 (CV 77) Helldiver i rosyjskie I 153 Czajka, pewniejeszcze cos pominąłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 9 Marca 2013 Share Napisano 9 Marca 2013 Brawo, za srebrny kolor. Należy pamietać, że maszyny amerykańskie okresu przed wojennego były malowane na srebrno ! To nie był kolor stali. Dobrze dobrałeś farbę. Ma być taka , nie polerowana Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi