rvlt_n616 Napisano 14 Marca 2013 Share Napisano 14 Marca 2013 Jakiś czas temu na głównej stronie był piękny walkaround Tornado ECR.... Gdzieś wyparował.... Wyszukiwarka nie gryzie, wiem. Jednak nie znalazłem :( Proszę o pomoc gdyż jestem w trakcie budowy (zaspokajania chęci tworzenia) i czuję wewnętrzny pośpiech... Wiecie jak jest to jest kiedy ma się wene twórczą hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 14 Marca 2013 Share Napisano 14 Marca 2013 Tu znajdziesz trochę materiałów i kupę ludzi zakręconych na punkcie tego samolotu: Tornado_SIG forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rvlt_n616 Napisano 14 Marca 2013 Autor Share Napisano 14 Marca 2013 dzię kuu jee i proszę o jeszczcze xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi