LordDisneyland Posted March 14, 2013 Share Posted March 14, 2013 Co prawda nie inbox, ale te ceny to nowość...Hannants dokonał poważnej przeceny modeli MaK w wydaniu Hasegawy. http://www.hannants.co.uk/search/index.php?setPerPage=75&department=special&search_direction=desc&pageID=2 Oczywiście wszystko dzieje się w okresie, gdy rodzinne kłopoty zdrowotne uczyniły ze mnie niemal bankruta . Mam nadzieję, ze przynajmniej któremuś z modelłorkowych fanów MaschinenKrieger uda się kupić jakiś zestaw...a może i kilka... Powodzenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDisneyland Posted March 16, 2013 Author Share Posted March 16, 2013 Wiesz, wichrzycielu spod Wawelu, chyba już jestem... akurat, kiedy modele są w cenie, na którą jeszcze mógłbym sobie pozwolić, w portfelu wiater hula, tarmosząc dokumenty dotyczące zadłużeń wszelakich I nie sądzę, by takowa sytuacja zmieniła się przed końcem promocji... A co kupiłeś, jeśli wolno spytać? Falke ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts