LordDisneyland Napisano 14 Marca 2013 Napisano 14 Marca 2013 Co prawda nie inbox, ale te ceny to nowość...Hannants dokonał poważnej przeceny modeli MaK w wydaniu Hasegawy. http://www.hannants.co.uk/search/index.php?setPerPage=75&department=special&search_direction=desc&pageID=2 Oczywiście wszystko dzieje się w okresie, gdy rodzinne kłopoty zdrowotne uczyniły ze mnie niemal bankruta . Mam nadzieję, ze przynajmniej któremuś z modelłorkowych fanów MaschinenKrieger uda się kupić jakiś zestaw...a może i kilka... Powodzenia. Cytuj
LordDisneyland Napisano 16 Marca 2013 Autor Napisano 16 Marca 2013 Wiesz, wichrzycielu spod Wawelu, chyba już jestem... akurat, kiedy modele są w cenie, na którą jeszcze mógłbym sobie pozwolić, w portfelu wiater hula, tarmosząc dokumenty dotyczące zadłużeń wszelakich I nie sądzę, by takowa sytuacja zmieniła się przed końcem promocji... A co kupiłeś, jeśli wolno spytać? Falke ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi