LordDisneyland Napisano 14 Marca 2013 Share Napisano 14 Marca 2013 Co prawda nie inbox, ale te ceny to nowość...Hannants dokonał poważnej przeceny modeli MaK w wydaniu Hasegawy. http://www.hannants.co.uk/search/index.php?setPerPage=75&department=special&search_direction=desc&pageID=2 Oczywiście wszystko dzieje się w okresie, gdy rodzinne kłopoty zdrowotne uczyniły ze mnie niemal bankruta . Mam nadzieję, ze przynajmniej któremuś z modelłorkowych fanów MaschinenKrieger uda się kupić jakiś zestaw...a może i kilka... Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 16 Marca 2013 Autor Share Napisano 16 Marca 2013 Wiesz, wichrzycielu spod Wawelu, chyba już jestem... akurat, kiedy modele są w cenie, na którą jeszcze mógłbym sobie pozwolić, w portfelu wiater hula, tarmosząc dokumenty dotyczące zadłużeń wszelakich I nie sądzę, by takowa sytuacja zmieniła się przed końcem promocji... A co kupiłeś, jeśli wolno spytać? Falke ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi