Maciek_66 Napisano 26 Sierpnia 2007 Share Napisano 26 Sierpnia 2007 (edytowane) Zrobiłem dzisiaj kilka zdjęć: 1/48, Accurate Miniatures Edytowane 26 Sierpnia 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 26 Sierpnia 2007 Share Napisano 26 Sierpnia 2007 Drogi Maćku. Zawsze byłem pod wrażeniem wykonywanych przez Ciebie modeli i tym razem również się nie zawiodłem. Pomimo małej ilości zdjęć modelik prezentuje się znakomicie. Bardzo schludnie sklejony i wykończony. Mam nadzieję, że dorzucisz jeszcze jakieś fotki. Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 26 Sierpnia 2007 Share Napisano 26 Sierpnia 2007 Zrobiłęm dzisiaj kilka zdjęć: No i...gdzie one Z tego jednego wnosze, ze byloby co ogladac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek_66 Napisano 26 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2007 Reszta zdjęć będzie... w prasie drukowanej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 26 Sierpnia 2007 Share Napisano 26 Sierpnia 2007 Reszta zdjęć będzie... w prasie drukowanej. Ze tak powiem lol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawek632 Napisano 29 Sierpnia 2007 Share Napisano 29 Sierpnia 2007 Modelik super to teraz czekamy na prase Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi