hypnos82 Napisano 7 Kwietnia 2013 Share Napisano 7 Kwietnia 2013 Tak sie oto przedstawia mój drugi model w karierze modelarskiej Na podstawke dojdzie jeszcze tabliczka. Nie jest to napewno ideał, ale z porównaniem do pierwszego modelu, poszedłem do przodu w postepach i technice co powinno owocowac przy kolejnych modelach Zapraszam do galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
triadabor Napisano 7 Kwietnia 2013 Share Napisano 7 Kwietnia 2013 Jak na drugi model z mojej strony duże brawa tylko proszę Cię popraw tą lukę w ramce z pierwszego zdjęcia(chyba wykonana z okleiny do mebli) bo psuje cały efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 7 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2013 Pomyśle o naklejeniu wokól tasmy maskujacej do mebli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 8 Kwietnia 2013 Share Napisano 8 Kwietnia 2013 no i bardzo fajnie wyszedł co będzie następne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 8 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 8 Kwietnia 2013 Udało mi sie wylicytowac za 140 zł ( nówka ) Ale zanim rusze, to musze pare rzeczy domówić http://www.mojehobby.pl/products/Kingtiger-Late-Production-w-New-Pattern-Track-Ardennes-19443.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Kwietnia 2013 Share Napisano 8 Kwietnia 2013 Całkiem udany model. Brudzeie na burtach ładnie ci wyszło. Jedynie figurka, a szczególnie oczka nie najlepiej. Ale bez treningu się nie nauczysz więc pracuj dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 8 Kwietnia 2013 Share Napisano 8 Kwietnia 2013 no to czekamy na kolejny warsztat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi