andre33 Napisano 17 Kwietnia 2013 Share Napisano 17 Kwietnia 2013 Witam Następny wykonany przeze mnie model to iveco ... standard z małymi dodatkami , malowany pędzelekiem . Zapraszam do galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 17 Kwietnia 2013 Share Napisano 17 Kwietnia 2013 Piekne to Iveco. Szoste zdjecie od gory wymiata! Nie podobaja mi sie tylko przewody do wtryskiwaczy - powinny byc metalowe, a z tego co widze u Ciebie sa elastyczne, ale to drobiazg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 22 Kwietnia 2013 Share Napisano 22 Kwietnia 2013 Jak żywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 23 Kwietnia 2013 Share Napisano 23 Kwietnia 2013 Też mam TurboStara ale mój twojemu może buty... yyy... opony pastować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andre33 Napisano 24 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 24 Kwietnia 2013 Piękne Dzięki za Dobre słowa ;) Faktycznie okablowanie jest elastyczne z żyłki w kolejnym też tak mam , ale następnym razem lepiej się postaram ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi