Inskript Napisano 21 Kwietnia 2013 Share Napisano 21 Kwietnia 2013 Witam. Kończe powoli Ferrari a plan miałem taki, żeby spróbować wszystkich rodzai modeli i wybrać w co brnąć dalej: cywile, lotnictwo i okręty w różnych skalach. Teraz wypadło na okręt. Jaki polecicie mi okręt w skali 1:700 na początek- jako próbkę? Najlepiej z mojehobby lub allegro. Dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAKKK Napisano 21 Kwietnia 2013 Share Napisano 21 Kwietnia 2013 Spróbuj U-Boota z Mirage'a w skali 1:350 jeśli chcesz okręt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 21 Kwietnia 2013 Super Moderator Share Napisano 21 Kwietnia 2013 Dla początkującego, okręty w mikro skalach to bardzo kiepski pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inskript Napisano 21 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 21 Kwietnia 2013 Uuuooo... tak myślisz.... no dobra. To w jakiej skali i co? Do 100zł. Polakkk: myślałem raczej o nawodnych maszynach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ireksir Napisano 21 Kwietnia 2013 Share Napisano 21 Kwietnia 2013 Zgadzam się z przedmówcą - skala jaką sobie wybrałeś to ciężki orzech do zgryzienia. Szczególnie jak zaczynasz zabawę w klejenie. Widziałem na allegro fajny model który sam kleiłem. Skala 1:72 niemiecka jednostka ratownicza SAR. W sumie tam są 2 modele - bo ta duża jednostka ma na wyposażeniu mniejszą łódź - zabawy sporo a i efekt przyjemny. Kilka zdjęć zniknęło ale ogólnie zobaczysz co proponuję. viewtopic.php?f=89&t=3844&p=404957&hilit=arkona#p404957 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi