Inskript Napisano 21 Kwietnia 2013 Napisano 21 Kwietnia 2013 Witam. Kończe powoli Ferrari a plan miałem taki, żeby spróbować wszystkich rodzai modeli i wybrać w co brnąć dalej: cywile, lotnictwo i okręty w różnych skalach. Teraz wypadło na okręt. Jaki polecicie mi okręt w skali 1:700 na początek- jako próbkę? Najlepiej z mojehobby lub allegro. Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
POLAKKK Napisano 21 Kwietnia 2013 Napisano 21 Kwietnia 2013 Spróbuj U-Boota z Mirage'a w skali 1:350 jeśli chcesz okręt. Cytuj
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 21 Kwietnia 2013 Super Moderator Napisano 21 Kwietnia 2013 Dla początkującego, okręty w mikro skalach to bardzo kiepski pomysł Cytuj
Inskript Napisano 21 Kwietnia 2013 Autor Napisano 21 Kwietnia 2013 Uuuooo... tak myślisz.... no dobra. To w jakiej skali i co? Do 100zł. Polakkk: myślałem raczej o nawodnych maszynach. Cytuj
ireksir Napisano 21 Kwietnia 2013 Napisano 21 Kwietnia 2013 Zgadzam się z przedmówcą - skala jaką sobie wybrałeś to ciężki orzech do zgryzienia. Szczególnie jak zaczynasz zabawę w klejenie. Widziałem na allegro fajny model który sam kleiłem. Skala 1:72 niemiecka jednostka ratownicza SAR. W sumie tam są 2 modele - bo ta duża jednostka ma na wyposażeniu mniejszą łódź - zabawy sporo a i efekt przyjemny. Kilka zdjęć zniknęło ale ogólnie zobaczysz co proponuję. viewtopic.php?f=89&t=3844&p=404957&hilit=arkona#p404957 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi