Przemek - MaXus Napisano 24 Kwietnia 2013 Share Napisano 24 Kwietnia 2013 Ponieważ kalki zestawowe w tytułowym modelu, to złooo, muszę je zrobić we własnym zakresie. Pierwszy problem, to właściwa czcionka, naprzeglądałem się przeróżnych i najbardziej odpowiadająca, jaką znalazłem to "DFKai-SB" ale jest trochę wyoblona, może akurat ktoś ma "na wierzchu" lepszy odpowiednik, to byłbym wdzięczny. Ewentualnie przyjdzie przerobić na wektory i korygować ale to mordęga dla mnie. Poniżej fotografie z oryginałem oraz rzeczony odpowiednik w "DFKai-SB": Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 24 Kwietnia 2013 Share Napisano 24 Kwietnia 2013 Czcionka na łodzi pochodzi z czasów gdy nie było jeszcze czcionek komputerowych, zniekształoconych tylko po to by ominąć prawa autorskie, więc podebranie właściwej może trwać kilka dni. Narysowanie tych kilku cyferek nie zajmie więcej niż 15 minut, problemem może być tylko odpowiednio ostre zdjecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek - MaXus Napisano 25 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2013 W 15min, to nie mam takiego doświadczenia, problem też z ze zdjęciem, na którym można by oprzeć to rysowanie. Powalczę w ostateczności z obróbką tej, którą wyszukałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi