DARTH Napisano 11 Maja 2013 Share Napisano 11 Maja 2013 Chylę czoła, jest idealna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 12 Maja 2013 Share Napisano 12 Maja 2013 Mam wrażenie , że tę "Twoję Jadźkię" widziałem dzisiaj na wystawie przy ulicy barskiej hmmmmm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 12 Maja 2013 Autor Share Napisano 12 Maja 2013 O której byłeś? Było trza mnie szukać. W ostateczności było trza krzyknąć: " Paaaaaaaaaat!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 12 Maja 2013 Share Napisano 12 Maja 2013 O której byłeś? Było trza mnie szukać. W ostateczności było trza krzyknąć: " Paaaaaaaaaat!" Byłem około 11. Chodziłem w slipach Borata ale nikt na mnie nie zwracał uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 12 Maja 2013 Autor Share Napisano 12 Maja 2013 No to słabe te slipy były widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Antek :) Napisano 12 Maja 2013 Share Napisano 12 Maja 2013 super gościu!!! i tak najlepsze jest zielsko :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZeroCool Napisano 13 Maja 2013 Share Napisano 13 Maja 2013 Super błoto - zdecydowanie w moim stylu No i sam model też na bardzo wysokim poziomie. Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi