plastikk Napisano 1 Maja 2013 Napisano 1 Maja 2013 Buszując na stronce IBG wynalazłem BA-20 w cenie ''złomu''...babol tkwił w ''denazifikacji'' kalkomani-ktuś zakleił trwale piękne Hakaristi. Co prawda jeden Ba-20 już był na macie: Będzie wtoryj... Co dziwne-w poprzednim wieża była sklejana z czterech części,w tym -jest z dwóch i ma inszy kształt nieco... Cytuj
TankRed1070 Napisano 2 Maja 2013 Napisano 2 Maja 2013 Czemu zaraz "jak skopać"? Całkiem nieźle to idzie pod warunkiem że skończy się kopniakiem A tak między nami, przydałaby się jednak inwestycja w aerograf i kompresor... Pozdrawiam Cytuj
plastikk Napisano 20 Maja 2013 Autor Napisano 20 Maja 2013 No to na dzisiaj wygląda to tak: Po za tym zgubiłem tylni wizjer wieży-i trza będzie dorobić... Cytuj
plastikk Napisano 20 Maja 2013 Autor Napisano 20 Maja 2013 Palisz? Zależy co i kiedy... Ostatnio jestem na cyberszlugu... Cytuj
skala72 Napisano 20 Maja 2013 Napisano 20 Maja 2013 To weź jakieś zaginione pudełko i ze sreberka zrób progi, chyba że masz blachy. Cytuj
plastikk Napisano 26 Maja 2013 Autor Napisano 26 Maja 2013 Kolejne doklejki i takie tam: Wzorzec na antenę już znalazłem... PS. Gdy ktoś zechciał pozbyć się GAZA FAI od ACE to chętnie przygarnę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi