plastikk Napisano 1 Maja 2013 Share Napisano 1 Maja 2013 Buszując na stronce IBG wynalazłem BA-20 w cenie ''złomu''...babol tkwił w ''denazifikacji'' kalkomani-ktuś zakleił trwale piękne Hakaristi. Co prawda jeden Ba-20 już był na macie: Będzie wtoryj... Co dziwne-w poprzednim wieża była sklejana z czterech części,w tym -jest z dwóch i ma inszy kształt nieco... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 2 Maja 2013 Share Napisano 2 Maja 2013 Czemu zaraz "jak skopać"? Całkiem nieźle to idzie pod warunkiem że skończy się kopniakiem A tak między nami, przydałaby się jednak inwestycja w aerograf i kompresor... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 2 Maja 2013 Share Napisano 2 Maja 2013 Hmm, ale o co biega?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 20 Maja 2013 Autor Share Napisano 20 Maja 2013 No to na dzisiaj wygląda to tak: Po za tym zgubiłem tylni wizjer wieży-i trza będzie dorobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 20 Maja 2013 Share Napisano 20 Maja 2013 Palisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 20 Maja 2013 Autor Share Napisano 20 Maja 2013 Palisz? Zależy co i kiedy... Ostatnio jestem na cyberszlugu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 20 Maja 2013 Share Napisano 20 Maja 2013 To weź jakieś zaginione pudełko i ze sreberka zrób progi, chyba że masz blachy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 26 Maja 2013 Autor Share Napisano 26 Maja 2013 Kolejne doklejki i takie tam: Wzorzec na antenę już znalazłem... PS. Gdy ktoś zechciał pozbyć się GAZA FAI od ACE to chętnie przygarnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 26 Maja 2013 Share Napisano 26 Maja 2013 No nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 15 Września 2013 Autor Share Napisano 15 Września 2013 Prace w toku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi