Gulbin Napisano 4 Maja 2013 Share Napisano 4 Maja 2013 Witam, oglądając modele innych wystawione w galerii tu na forum postanowiłem sam coś stworzyć i wystawić . Jest to mój pierwszy model w karierze ;) bez blaszek ani innych dodatków prosto z pudła firmy Academy, więc liczę na jakieś przydatne wskazówki. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teusz Napisano 4 Maja 2013 Share Napisano 4 Maja 2013 To jest zimowy kamuflaż czy mocno zmęczony niemiecko-szary? Całkiem niezły zważywszy na to że to twój debiut tutaj i na jakość "modelu" od Academy... nie podobają mi się te maźnięcia pędzla ,które widać na choćby osłonie wieży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gulbin Napisano 4 Maja 2013 Autor Share Napisano 4 Maja 2013 Dzięki, kamuflaż jest zimowy ale chyba za bardzo go zbrudziłem. Co do maźnięć miały to być przetarcia ale trochę nie wyszło może następny raz będzie lepiej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 4 Maja 2013 Share Napisano 4 Maja 2013 Biorąc pod uwagę, że to twój pierwszy model, to wyszło całkiem znośnie Model poskładany dość starannie, nie widać szpar i śladów kleju. Do tego udało ci się go pomalować bez pozalewania szczegółów, co także jest na plus. Jedynie te przypadkowe ślady pędzla imitujące przetarcia trochę psują efekt. Jeszcze taka dygresja odnośnie koloru bazowego, Pz IV H nie występowały już w szarym/panzergrau tylko miały nakładany piaskowy/dunkengelb jako farbę bazową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gulbin Napisano 5 Maja 2013 Autor Share Napisano 5 Maja 2013 Faktycznie kicha z tymi przetarciami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi