Beataa Posted May 10, 2013 Share Posted May 10, 2013 Witajcie, wykonujemy grę planszową dla naszego klienta. W grze muszą być pionki koloru szarego (niestety nie ma opcji zmiany koloru, ponieważ jest on spójny z innymi elementami graficznymi gry). Szukałam szarych pionków, zadzwoniłam do producenta i niestety takie pionki się nie pojawiają. Chciałabym prosić Was o pomoc, czy może wiecie jak ten problem rozwiązać. Drugą opcją jest pomalowanie białego pionka na kolor szary, tylko nie wiem jak z jakością takiego wykonania? Czy ktoś mógłby się tego podjąć? Jest mi potrzebnych 180 pionków szarych. będę wdzięczna za wszelkie informacje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
templess Posted May 11, 2013 Share Posted May 11, 2013 Drugą opcją jest pomalowanie białego pionka na kolor szary, tylko nie wiem jak z jakością takiego wykonania? Witam. Uważam, że pomalowanie pionków na szary kolor to najprostsze rozwiązanie. Co do jakości takiego rozwiązania to ...Pewnie z jakością będzie lepiej niż w fabrycznych . Wystarczy popatrzeć co powstaje na tym forum. Szary kolor nie musi być nijaki. Te pionki mogą być cieniowane, w metalicznym odcieniu itp. Wystarczy znaleźć w miarę doświadczonego modelarza dysponującego aerografem i po zawodach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anchal Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 Najlepszym sposobem będzie jak pomalujesz sam te pionki na szaro, możesz kupić kilka odcieni szarego i wcale ten kolor nie będzie taki smętny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 Szybko i sprawnie: http://allegro.pl/tamyia-farby-farba-w-sprayu-akrylowe-wysylka-24h-i5773150980.html lub: http://allegro.pl/humbrol-farby-farba-w-sprayu-akrylowe-wysylka-24h-i5788016439.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts