Beataa Napisano 10 Maja 2013 Share Napisano 10 Maja 2013 Witajcie, wykonujemy grę planszową dla naszego klienta. W grze muszą być pionki koloru szarego (niestety nie ma opcji zmiany koloru, ponieważ jest on spójny z innymi elementami graficznymi gry). Szukałam szarych pionków, zadzwoniłam do producenta i niestety takie pionki się nie pojawiają. Chciałabym prosić Was o pomoc, czy może wiecie jak ten problem rozwiązać. Drugą opcją jest pomalowanie białego pionka na kolor szary, tylko nie wiem jak z jakością takiego wykonania? Czy ktoś mógłby się tego podjąć? Jest mi potrzebnych 180 pionków szarych. będę wdzięczna za wszelkie informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 11 Maja 2013 Share Napisano 11 Maja 2013 Drugą opcją jest pomalowanie białego pionka na kolor szary, tylko nie wiem jak z jakością takiego wykonania? Witam. Uważam, że pomalowanie pionków na szary kolor to najprostsze rozwiązanie. Co do jakości takiego rozwiązania to ...Pewnie z jakością będzie lepiej niż w fabrycznych . Wystarczy popatrzeć co powstaje na tym forum. Szary kolor nie musi być nijaki. Te pionki mogą być cieniowane, w metalicznym odcieniu itp. Wystarczy znaleźć w miarę doświadczonego modelarza dysponującego aerografem i po zawodach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anchal Napisano 14 Listopada 2015 Share Napisano 14 Listopada 2015 Najlepszym sposobem będzie jak pomalujesz sam te pionki na szaro, możesz kupić kilka odcieni szarego i wcale ten kolor nie będzie taki smętny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 14 Listopada 2015 Share Napisano 14 Listopada 2015 Szybko i sprawnie: http://allegro.pl/tamyia-farby-farba-w-sprayu-akrylowe-wysylka-24h-i5773150980.html lub: http://allegro.pl/humbrol-farby-farba-w-sprayu-akrylowe-wysylka-24h-i5788016439.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi