Berni Napisano 21 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 21 Kwietnia 2014 Witam, dalsza zabawa z modelem, doszedł pomalowany i przyklejony dach, pomalowany i przyklejony jeden zestaw bambetli oraz przyklejone bambetle z tyłu. Zrobiłem także imitację kurzu na szybie. Model na dzień dzisiejszy wygląda tak: Wszystkie uwagi i porady mile widziane. Jeżeli moje pitu pitu Was nie nudzi to... Do następnego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berni Napisano 11 Maja 2014 Autor Share Napisano 11 Maja 2014 Witam, chyba już w ostatniej odsłonie tutaj. Następna będzie galeria(mam nadzieję). Trzeba tylko zgrać pogodę z chwilą wolnego i spokoju od dzieciaków, co nie jest takie proste. Ale wracając do modelu. Po długim wpatrywaniu się w model zrezygnowałem z zabudowania na nim wkm M2. Po prostu, moim zdaniem skromnym, jest on za duży do tego pojazdu. Zakłóca mi proporcje Chociaż są zdjęcia z M2, ale na całkiem innej podstawie, a mi się już nie chce przerabiać. Pozostało mi już tylko przetarcie suchym pędzlem kmów, psiknięcie go matowym lakierem i nałożenie pigmentów. A czym utrwalić pigmenty jak się nie ma do nich dedykowanych specyfików? Na dzień dzisiejszy model prezentuje się następująco: Jak zwykle jestem otwarty na wszelakie sugestie. Przeważnie w sprawie pigmentów... Do następnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 11 Maja 2014 Share Napisano 11 Maja 2014 W naturalnym świetle na pewno będzie się dużo lepiej prezentował. Pomyśl o lepszych warunkach do zdjęć w galerii i będzie ok Podobają mi się koła oraz tobołki i ich cieniowanie. Mniej zacieki na trzech kanistrach po prawej. Na każdym niemal taki sam, takie trochę nienaturalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berni Napisano 18 Maja 2014 Autor Share Napisano 18 Maja 2014 Witam, zapraszam do galerii viewtopic.php?f=68&t=43654 . Pozdrawiam, do następnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi