tadek Napisano 17 Maja 2013 Share Napisano 17 Maja 2013 Czy ktoś może mi udzielić informacji w jakim celu Zvezda wykonała osobny element F20? I drugie zagadnienie-czy podany kamuflaż w instrukcji to virtual ( nie widzę na forum żeby ktoś go zastosował ) czy też real ( w takim przypadku jakie kamo na prawej stronie kadłuba ) tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 19 Maja 2013 Share Napisano 19 Maja 2013 Z tą częścią F20 to już przy okazji in-boxów Mi-24 była dyskusja - w wersjach D, W i P panel jest płaski, natomiast w wersjach A i B jest tam ożebrowanie, a że Zwezda w modelach Hokejów wykorzystuje te same wypraski to tak to wykombinowali. Co do malowań - wszystkie pudełkowe malowania są prawdziwe, poszukaj schematów na wp.scn.ru a że kamuflaże na mi-24 były w standardowe a na pewno mocno zbliżone do siebie, to jak znajdziesz jeden schemat (czy do plam czy "koniczynek") to masz schemat do każdego malowania Mi-24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadek Napisano 19 Maja 2013 Autor Share Napisano 19 Maja 2013 Dzięki Mikele tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi