axel1st Napisano 20 Maja 2013 Napisano 20 Maja 2013 (edytowane) Miał to być szybki łatwy i szybki projekt, niestety niektóre detale zestawu wyjściowego ( UM Hetzer late ) bez przeróbki nie nadają się do pokazania. Ale ogólnie zestaw bardzo przyjemny, dobrze się składa. Jeśli chodzi o zmiany w zestawie, dodałem metalowa lufę (RB), dorobiłem uchwyty włazów, zaczepy na tylnej płycie, mocowanie podnośnika, podnośnik, MG ma dodaną metalową lufę. Malowanie- Lifecolor. Weathering: MIG, AK, Lifecolor Wykonując ten model wzorowałem się na późnych wozach wypr. w BMM. Miłego oglądania! Edytowane 20 Maja 2013 przez Gość Cytuj
templess Napisano 20 Maja 2013 Napisano 20 Maja 2013 No to pojechałeś z tym maleństwem. Super to wyszło. Ale dwie uwagi są; 1-czemu galeria taka skromna 2- i merytoryczna. Na kalkach jest przesunięcie czarnego koloru, które psuje efekt Cytuj
axel1st Napisano 20 Maja 2013 Autor Napisano 20 Maja 2013 1. Poprawiłem 2. hmm, miałem zmienić, ale wiesz jak to jest w ferworze walki.. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi