Gobain Napisano 25 Maja 2013 Napisano 25 Maja 2013 Witam .Ruszam z nowym warsztatem ,będzie to Lav lll Tua Trumpera .Model będzie prosto z pudła .Jako że nie jestem demonem modelarstwa głównym założeniem jest czyste sklejenie i dobre pomalowanie modelu o ile z klejeniem mam nadzieje sobie poprawnie poradzić to z malowaniem może pojawić się problem .W tej dziedzinie czuję się wyjątkowo słaby i tu liczył bym na waszą pomoc a wręcz łopatologiczne wytłumaczenie sprawy Link do in-box ofiary http://www.mojehobby.pl/products/American-LAV-III-TUA-Tow-Under-Armour.html A tu 2 fotki z prac Sorki za fotki ale robione są tel (aparat padł) Zawieszenie nie jest jeszcze przyklejone Cytuj
Gobain Napisano 17 Czerwca 2013 Autor Napisano 17 Czerwca 2013 Mam pytanie , czy kolor h 422 z hobby color będzie odpowiednik kolorem dla tego pojazdu ? Instrukcja nie podaje jakimi kolorami ma być pomalowany pojazd .Tak wygląda obecnie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi