Gobain Napisano 25 Maja 2013 Share Napisano 25 Maja 2013 Witam .Ruszam z nowym warsztatem ,będzie to Lav lll Tua Trumpera .Model będzie prosto z pudła .Jako że nie jestem demonem modelarstwa głównym założeniem jest czyste sklejenie i dobre pomalowanie modelu o ile z klejeniem mam nadzieje sobie poprawnie poradzić to z malowaniem może pojawić się problem .W tej dziedzinie czuję się wyjątkowo słaby i tu liczył bym na waszą pomoc a wręcz łopatologiczne wytłumaczenie sprawy Link do in-box ofiary http://www.mojehobby.pl/products/American-LAV-III-TUA-Tow-Under-Armour.html A tu 2 fotki z prac Sorki za fotki ale robione są tel (aparat padł) Zawieszenie nie jest jeszcze przyklejone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
verde Napisano 26 Maja 2013 Share Napisano 26 Maja 2013 Z miniaturek za dużo się nie zobaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gobain Napisano 17 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 17 Czerwca 2013 Mam pytanie , czy kolor h 422 z hobby color będzie odpowiednik kolorem dla tego pojazdu ? Instrukcja nie podaje jakimi kolorami ma być pomalowany pojazd .Tak wygląda obecnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi