Michał G. Posted June 1, 2013 Share Posted June 1, 2013 Witam. Wklejam kilka fotek mojego najnowszego projektu. JAK-40 w barwach PLL LOT, model Rus Air, skala 1:144. Kolejna praca dotyczyć będzie AN-a 24 również tego samego producenta. Zapraszam do obejrzenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mydlo Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Bardzo ładny, ja bym go jednak trochę przybrudził Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
falcon Posted June 9, 2013 Share Posted June 9, 2013 Fajny Przyczepił bym się do umiejscowienia kalkomanii z niebieskim paskiem wzdłuż kadłuba, gdzie okienka wyglądają jakby były na suficie. Jest chyba lekko za wysoko, ponad pylonami silników, a powinna być mniej więcej na ich wysokości. Poza tym gratuluję wykonania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał G. Posted June 9, 2013 Author Share Posted June 9, 2013 Witam. Dziękuję za opinie. Przyczepił bym się do umiejscowienia kalkomanii z niebieskim paskiem wzdłuż kadłuba, gdzie okienka wyglądają jakby były na suficie. Jest chyba lekko za wysoko, ponad pylonami silników, a powinna być mniej więcej na ich wysokości. Faktycznie okienka są nieco wyżej, ale niestety kalkomania nie ma zwężenia w pasku na wysokości silników, a nie chciałem jej ciąć. Ogólnie model składa się bardzo przyjemnie, z resztą jak i pozostałem modele Rus-Air. Siedzę teraz nad AN-em 24 ich produkcji (także PLL LOT :-) ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts