Michał G. Napisano 1 Czerwca 2013 Share Napisano 1 Czerwca 2013 Witam. Wklejam kilka fotek mojego najnowszego projektu. JAK-40 w barwach PLL LOT, model Rus Air, skala 1:144. Kolejna praca dotyczyć będzie AN-a 24 również tego samego producenta. Zapraszam do obejrzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mydlo Napisano 8 Czerwca 2013 Share Napisano 8 Czerwca 2013 Bardzo ładny, ja bym go jednak trochę przybrudził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
falcon Napisano 9 Czerwca 2013 Share Napisano 9 Czerwca 2013 Fajny Przyczepił bym się do umiejscowienia kalkomanii z niebieskim paskiem wzdłuż kadłuba, gdzie okienka wyglądają jakby były na suficie. Jest chyba lekko za wysoko, ponad pylonami silników, a powinna być mniej więcej na ich wysokości. Poza tym gratuluję wykonania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał G. Napisano 9 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 9 Czerwca 2013 Witam. Dziękuję za opinie. Przyczepił bym się do umiejscowienia kalkomanii z niebieskim paskiem wzdłuż kadłuba, gdzie okienka wyglądają jakby były na suficie. Jest chyba lekko za wysoko, ponad pylonami silników, a powinna być mniej więcej na ich wysokości. Faktycznie okienka są nieco wyżej, ale niestety kalkomania nie ma zwężenia w pasku na wysokości silników, a nie chciałem jej ciąć. Ogólnie model składa się bardzo przyjemnie, z resztą jak i pozostałem modele Rus-Air. Siedzę teraz nad AN-em 24 ich produkcji (także PLL LOT :-) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi