Jędrek Napisano 2 Września 2007 Share Napisano 2 Września 2007 Czasami pojawia się na forum sprawa gąsienic do T-34 Zvezdy - w modelu są kiepskie gąsienice z taśmy. Stąd postanowiłem przenieść jednego ze starych in-boxów na Modelwork. Poniżej jedna z tańszych alternatyw na rynku ogniwkowych gąsienic do T-34. Oba zestawy produkowane są przez Maquette i w każdym znajduje się po 4 ramki. MQ-35025 T-34 Separate Track Links Early Version ramka z powiększeniem i druga jej strona KLIK MQ-35021 T-34 Separate Track Links Late Version i druga strona ramki KLIK dla porównania poniżej linki do strony Perth Military Modelling Site pod którymi można obejrzeć gąsienice produkowane przez Dragona wczesne z zestawów T-34 model 1940,1941 i German Army (6092,6205,6185) KLIK 1 oraz późniejsze z zestawu T-34/85 UTZ m.1944 (6203) KLIK 2 Jędrek ps. problemem może być dostępność tych dwóch zestawów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rime Napisano 12 Lipca 2009 Share Napisano 12 Lipca 2009 ps. problemem może być dostępność tych dwóch zestawówJa posiadam kompletny zestaw MQ-35021 ktory sprzedaje tutaj: http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?t=15361 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 12 Lipca 2009 Share Napisano 12 Lipca 2009 Co do tych gąsienic i ich dostępności, to mi jakieś 2-3 lata temu gdy opróbowałem je zamówić w jednym sklepie odpisali że od ponad 2 lat nie widzieli ich nigdzie dostępnych. Więc chyba jedyna droga ich nabycia to Allegro i rózne giełdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi