okonek Napisano 17 Kwietnia 2006 Share Napisano 17 Kwietnia 2006 Jak w temacie . Szukam wszystkiego na temat okretow klasy Brave plywajacych tez w Dani jako klasa Soloven czy tez Malezji jako Ferocity(Perkasa) Przy okazji poprosze tez o wiadomosci na temat japonskich kutrow torpedowych klasy PT-15 Gyoraitei II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej Napisano 17 Kwietnia 2006 Share Napisano 17 Kwietnia 2006 Nie jestem do końca pewny czy to jet to: Gdzieś mam dwie ładne fotki jednostki prototypowej w trakcie prób - muszę poszukać... Pozdrawiam, Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej Napisano 17 Kwietnia 2006 Share Napisano 17 Kwietnia 2006 Oraz obiecane z prób - bardzo mi się podoba... Pozdrawiam, Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 17 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 17 Kwietnia 2006 Jezu jakie cudne foty Dzieki . Kurna chyba cos nie tak ze mna bo widzialem tu link do dunskiej stronki a teraz nie. Cos nie dzialala ale i tak sie dokopalem przez adres do dunczykow Dzieki Macieju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Grudnia 2007 Share Napisano 28 Grudnia 2007 Witam A interesowały by Ciebie skany planów modelarskich, jeżeli tak pisz na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SamP Napisano 19 Września 2011 Share Napisano 19 Września 2011 Witam! To mój pierwszy post i wychodzi na to, że wystąpię w roli archeologa Po dłuższej przerwie postanowiłem przypomnieć sobie uroki modelarstwa i mój wybór pierwszego modelu padł właśnie na Perkasa. Kolega zapewne już informacji nie potrzebuje ale wrzucam tu link, który może komuś się przyda. http://www.Perkasa.co.uk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 20 Września 2011 Autor Share Napisano 20 Września 2011 Witaj SamP. Coś tam kiedyś zawsze się przyda. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi