Artek Napisano 11 Czerwca 2013 Share Napisano 11 Czerwca 2013 Witam Zaczynamy budowę Avengera. Nie będę się rozpisywał o modelu, bo jest on znany szerokiej publiczności. Ogólnie napiszę, że model lekki łatwy i przyjemny. Dokupiłem Edkowego Zooma, żeby kabinka nabrała detalu. Malunek będzie trójbarwny, kalki zestawowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIUSEPPE Napisano 16 Czerwca 2013 Share Napisano 16 Czerwca 2013 Nie mogę się doczekać malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek Napisano 16 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2013 Ja też Miałem lekkie zamulenie modelarskie przez ostatni tydzień ale nadrobię A jak już w temacie malowania jesteśmy to powiedzcie mi drodzy ludkowie jak malować kabinę? Widziałem taki patent, że kabina pilota i przyległości były w takim niebieskim kolorze, a reszta środka żółciutka. Może tak być? Szczerze powiem, że bardzo fajnie to wyglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QFLOWE Napisano 17 Czerwca 2013 Share Napisano 17 Czerwca 2013 Witem serdecznie też kiedyś popełniłem taki model i mam relację na innym forum. To co prawda stara sprawa ale o ile pamiętam to środek był interior gren. Tu jest link może pomoże w czymś http://www.sklejmy.com/viewtopic.php?t=3999&highlight=avenger . Model nie wyszedł jakoś spektakularnie ale fajnie przy nim spędziłem czas. Mam z nim miłe wspomnienia w związku z tym będę obserwował twoje prace:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek Napisano 21 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2013 Witam Jakieś tam postępy są. Trochę blaszek, trochę plastiku ogólnie powoli do przodu. Trzaby się za malowanie środka brać. Co do malowania środka to jednak polecę Interior Green. Pzdr Artek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi