kreator86 Napisano 21 Czerwca 2013 Share Napisano 21 Czerwca 2013 Airfix czy Academy ? Której firmy Szabla jest fajniejsza w składaniu ? Dziś chciałbym złożyć zamówienie, a nie który lepszy. Cena jest ta sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teusz Napisano 21 Czerwca 2013 Share Napisano 21 Czerwca 2013 Model airfixa jest podobno lepszy, ale składałem kiedyś academy i nie był zły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAKKK Napisano 21 Czerwca 2013 Share Napisano 21 Czerwca 2013 Ja bym spróbował zwaloryzować easy kit hobbybossa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadzi Napisano 21 Czerwca 2013 Share Napisano 21 Czerwca 2013 Dla F zdecydowanie Airfix, E tylko Academy, a HobbyBoss jest ok, ma fajne kalki ale szczegoly slabe. Airfix niewiele drozszy wiec co za sens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kreator86 Napisano 21 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2013 Dziękuję za porady ostatecznie wybór padł na Academy obecnie jest w tej samej cenie,a i malowanie bardziej mi pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kreator86 Napisano 26 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 26 Czerwca 2013 Wybór padł na model Academy. Na samym początku mam pytania o wnęki podwozia: jaki one mają właściwie kolor ? Zielony jak podaje instrukcja czy żółty jak pokazuje pudełko albo inny ? Bo wnęki hamulców z tyłu będą tego samego koloru przecież. Prace ruszą w tym tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi