Messer Napisano 30 Czerwca 2013 Share Napisano 30 Czerwca 2013 Witam, Udało mi się skończyć mój weekendowy model. Założenie było bardzo proste - zbudować sobie model dla odprężenia i odskoczni dla zleceń. Udało się to w 100%. Model budowałem z założeniem, że ma mi dostarczyć maksymalną ilość frajdy, przy minimalnym przejmowaniu się niedoróbkami. Tak więc są mankamenty - ba nawet sporo, ale nie przeszkadza mi to - nie w tym modelu. Z większych zmian to: - nowe felgi - baza srebrna + ciapki z gun metalu i stali, na całość kilka warstw transp. czerwonej - sportowe pasy na karoserii - zapinki na masce w stylu mustanga eleanor - flock na tylnej półce - dymione klosze przednie i czarne klosze tylne - obrysówki z folii po papierosach + transp. czerwona - pasy bezpieczeństwa + odlewy wpinek - stickery "GT" i znaczek "ford" na tylnej klapie Nie wydziwia z listą, bo to tak naprawę model z pudła + minimalne zmiany. Zdjęcia: Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 2 Lipca 2013 Autor Share Napisano 2 Lipca 2013 Czyżby wszystkim dech zaparło, że nie komentują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterJanek Napisano 2 Lipca 2013 Share Napisano 2 Lipca 2013 Cześć, przede wszystkim super lakier. Felgi fajne, tylko tylne lampy na czarno zaciemnione mi nie podchodzą ale i tak całość wygląda bardzo interesująco. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 2 Lipca 2013 Share Napisano 2 Lipca 2013 Hej. Model wykonany b. fajnie. Oponki i felgi pasują do tego "mięśniaka" jak ulał.Osobiście uważam, że ta generacja średnio wyszła amerykanom, ale przecież nie to tutaj oceniamy:) A, waloryzowałbym końcówki wydechu. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apache Napisano 3 Lipca 2013 Share Napisano 3 Lipca 2013 Ładny model. nie podobają mi się tylko te czarne tylne lampy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi