kub Napisano 30 Czerwca 2013 Share Napisano 30 Czerwca 2013 Zdjęcie na którym się wzorowałem. To co mi z tego wyszło Chciałem uzyskać efekt brudu który zostaje po wyschnięciu brudnej wody Przyspawana płyta i okolice ma inny kolor ale pod pyłem i przez aparat tego nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 1 Lipca 2013 Share Napisano 1 Lipca 2013 dwie liny holownicze na krzyż na jednej to nawet by nie ruszył bo by pekła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 1 Lipca 2013 Autor Share Napisano 1 Lipca 2013 Dwie powiadasz? Trzeba będzie widocznie to zmienić, ale czemu na krzyż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 3 Lipca 2013 Share Napisano 3 Lipca 2013 Pomijając aspekty techniczne oba pojazdy wyglądają tak jak by przeszły burzę piaskową. W sumie nie jest źle jednak trzeba było jedynie zróżnicować kolor bazowy pojazdów wykonać plamy i jakieś zacieki washa i tylko dodać kurz w niektórych miejscach. Podstawkę też mogłeś zrobić deczko szerszą. W sumie i tak ciekawa kompozycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 3 Lipca 2013 Autor Share Napisano 3 Lipca 2013 Muszę popracować nad swoimi fotografiami bo w rzeczywistości pył jest dużo mniej widoczny Tu naprawdę wygląda dość słabo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 3 Lipca 2013 Share Napisano 3 Lipca 2013 Liny na krzyż dlatego żeby nożna było manewrować pojazdami. Inaczej kiedy ciągnik zaczynał by skręt zewnętrzna lina była by tak mocno napieta ,że groziło jej pęknięcie. A wewnętzna luźna tak,że mogła by zostać nawinięta przez gąsienice ciągnika co skończyło by się jej zerwaniem. A układ krzyżowy do pewnego stopnia niweluje to zjawisko pozdrawiam OLO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 3 Lipca 2013 Autor Share Napisano 3 Lipca 2013 Dzięki zza wyjaśnienia OLO Postaram się to poprawić w najbliższym czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi