dak3000 Napisano 11 Grudnia 2013 Autor Napisano 11 Grudnia 2013 Witam w kolejnej odsłonie powoli brnę do przodu ... Gumowy dzięki za wskazówki ale nie posiadam tak cienkiego wiertła by te oprawki przewiercić i zrobić jak napisałeś . Dziś mam zamiar położyć kilka warstw Sido i niech schnie . Cytuj
dak3000 Napisano 9 Stycznia 2014 Autor Napisano 9 Stycznia 2014 Witam w kolejnej odsłonie ... trochę czasu minęło próbuje temat dokończyć. Dziś na ciągnik rzuciłem sido i na naczepę przygotowałem wstępnie plandekę z chusteczki i płynnego wikolu efekty sami oceńcie, jak wyschnie rzucimy na to jakiś kolorek . Aaaa próbowałem położyć kalki TRAGEDIA !! postaram się jakoś ich nie dociągnięcia jakoś zamaskować w dalszym etapie. Cytuj
dak3000 Napisano 27 Stycznia 2014 Autor Napisano 27 Stycznia 2014 Temat dobiega do końca i tak to wygląda . Została jeszcze jakaś podstawka do zrobienia . Wybaczcie za jakość zdjęć ale na razie niczym lepszym nie dysponuje, postaram się zrobić jakąś sesje to wrzucę coś lepszego . Pozdrawiam i wielkie dzięki za zainteresowanie. Cytuj
gumowy01 Napisano 27 Stycznia 2014 Napisano 27 Stycznia 2014 No i jak widzę dobrnąłeś do finiszu. Brawo, pomimo niedoskonałości tego zestawu wyszedł całkiem niezły model, gratuluję i czekam na następny warsztat Cytuj
dak3000 Napisano 22 Lutego 2014 Autor Napisano 22 Lutego 2014 Witam ! Podobnie jak z Comachem i Studebaker-owi zafundowałem profesjonalną sesje pytanie do was czy ta sesja obnaży więcej nie doskonałości czy więcej przyjemności dla oka . Pozdrawiam. Cytuj
killerkk Napisano 22 Lutego 2014 Napisano 22 Lutego 2014 Mie oglądam tego warsztatu od początku ale powiedz co to za bomba (lub głowica) Cytuj
Piotr_P Napisano 22 Lutego 2014 Napisano 22 Lutego 2014 tylko delikatnie szyba się odcina jednostajnym kolorem psując odbiór swietnej reszty.Może delikatnie podretuszowac ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi