dak3000 Napisano 11 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2013 Witam w kolejnej odsłonie powoli brnę do przodu ... Gumowy dzięki za wskazówki ale nie posiadam tak cienkiego wiertła by te oprawki przewiercić i zrobić jak napisałeś . Dziś mam zamiar położyć kilka warstw Sido i niech schnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dak3000 Napisano 9 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2014 Witam w kolejnej odsłonie ... trochę czasu minęło próbuje temat dokończyć. Dziś na ciągnik rzuciłem sido i na naczepę przygotowałem wstępnie plandekę z chusteczki i płynnego wikolu efekty sami oceńcie, jak wyschnie rzucimy na to jakiś kolorek . Aaaa próbowałem położyć kalki TRAGEDIA !! postaram się jakoś ich nie dociągnięcia jakoś zamaskować w dalszym etapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dak3000 Napisano 27 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2014 Temat dobiega do końca i tak to wygląda . Została jeszcze jakaś podstawka do zrobienia . Wybaczcie za jakość zdjęć ale na razie niczym lepszym nie dysponuje, postaram się zrobić jakąś sesje to wrzucę coś lepszego . Pozdrawiam i wielkie dzięki za zainteresowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 27 Stycznia 2014 Share Napisano 27 Stycznia 2014 No i jak widzę dobrnąłeś do finiszu. Brawo, pomimo niedoskonałości tego zestawu wyszedł całkiem niezły model, gratuluję i czekam na następny warsztat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 27 Stycznia 2014 Share Napisano 27 Stycznia 2014 Ożył ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dak3000 Napisano 22 Lutego 2014 Autor Share Napisano 22 Lutego 2014 Witam ! Podobnie jak z Comachem i Studebaker-owi zafundowałem profesjonalną sesje pytanie do was czy ta sesja obnaży więcej nie doskonałości czy więcej przyjemności dla oka . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
killerkk Napisano 22 Lutego 2014 Share Napisano 22 Lutego 2014 Mie oglądam tego warsztatu od początku ale powiedz co to za bomba (lub głowica) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 22 Lutego 2014 Share Napisano 22 Lutego 2014 tylko delikatnie szyba się odcina jednostajnym kolorem psując odbiór swietnej reszty.Może delikatnie podretuszowac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi