Jurasek Napisano 17 Kwietnia 2006 Share Napisano 17 Kwietnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 17 Kwietnia 2006 Share Napisano 17 Kwietnia 2006 Obrazek zrobił się widzialny. Pytanie - i co z tego? Mogę jedynie się domyślić, że to jest coś, co skleiłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeX Napisano 17 Kwietnia 2006 Share Napisano 17 Kwietnia 2006 Model bardzo ładny, ale przydałoby by się trochę więcej fotek i jakiś mały opisik, może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurasek Napisano 17 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 17 Kwietnia 2006 w rzeczy samej jest to mój ostatnio sklejony model S.W.S /schwerer wehrmacht schlepper /,czyli ciężki holownik, a ze zdjęciem tak wyszło bo nie wiedziałem jak je dodać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 17 Kwietnia 2006 Share Napisano 17 Kwietnia 2006 no modelik godny uwagi nie mam zastrzezen tylko prosba....moze wiecej fotek ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurasek Napisano 17 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 17 Kwietnia 2006 a to dalsze moje zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Kmiecik Napisano 17 Kwietnia 2006 Share Napisano 17 Kwietnia 2006 nie widać fotek niestety. a szkoda, bo kiedyś się mocno na ten model nastawiałem. przeszło mi, kiedy mi się kolekcja trochę mocniej wyprofilowała. ale model i tak fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 17 Kwietnia 2006 Share Napisano 17 Kwietnia 2006 Za parę chwil fotki będzie widać. Dziwi mnie tylko, że autor postu, zanim wyśle wiadomość, nie sprawdzi jej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 17 Kwietnia 2006 Share Napisano 17 Kwietnia 2006 Pierwsza i trzecia fotka z pierwotnego postu były takie same. Pokazałem tylko dwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 17 Kwietnia 2006 Share Napisano 17 Kwietnia 2006 no modeli extra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek Napisano 19 Kwietnia 2006 Share Napisano 19 Kwietnia 2006 Wszystko ok.. malowanko niezłe. Figurki też bdb.. tylko ta górna gąsienica.. lewituje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi