tornado Napisano 1 Marca 2015 Autor Share Napisano 1 Marca 2015 Witam wszystkich Sorki, że od dawna nie zaglądałem do tematu Model warszawy praktycznie jest już ukończony W trakcie składania podzespołów wymieniłem fabryczną (DA) tapicerkę na skórzaną, natomiast kanapy tylko przemalowałem pod jej kolor. Po więcej fotek zapraszam do Galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 1 Marca 2015 Share Napisano 1 Marca 2015 Fajnie to wygląda, ale przy takiej skali (znając Twoje umiejętność) mogłeś dorobić skasować do zegarów sam, lepiej by to wyglądało. Ogólnie bardzo pozytywnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 2 Marca 2015 Autor Share Napisano 2 Marca 2015 mogłeś dorobić skasować do zegarów sam, lepiej by to wyglądało. Dzięki za opinię Nie bardzo rozumie o co chodzi ci z tymi zegarami, możesz to rozwinąć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 2 Marca 2015 Share Napisano 2 Marca 2015 Przy prędkościomierzu i zegarze(pierwsze zdjęcie w ostatnim poście) są widoczne tarcze i wskazówki ,domysłem się że to kalka. Fajnie by wyglądało i bardziej realistycznie jak byś sam dorobił wskazówki. Przepraszam za ostatniego posta ale ,w samochodzie pisałem z telefonu i na szybko.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi