tornado Napisano 1 Marca 2015 Autor Napisano 1 Marca 2015 Witam wszystkich Sorki, że od dawna nie zaglądałem do tematu Model warszawy praktycznie jest już ukończony W trakcie składania podzespołów wymieniłem fabryczną (DA) tapicerkę na skórzaną, natomiast kanapy tylko przemalowałem pod jej kolor. Po więcej fotek zapraszam do Galerii. Cytuj
sushi79 Napisano 1 Marca 2015 Napisano 1 Marca 2015 Fajnie to wygląda, ale przy takiej skali (znając Twoje umiejętność) mogłeś dorobić skasować do zegarów sam, lepiej by to wyglądało. Ogólnie bardzo pozytywnie Cytuj
tornado Napisano 2 Marca 2015 Autor Napisano 2 Marca 2015 mogłeś dorobić skasować do zegarów sam, lepiej by to wyglądało. Dzięki za opinię Nie bardzo rozumie o co chodzi ci z tymi zegarami, możesz to rozwinąć ? Cytuj
sushi79 Napisano 2 Marca 2015 Napisano 2 Marca 2015 Przy prędkościomierzu i zegarze(pierwsze zdjęcie w ostatnim poście) są widoczne tarcze i wskazówki ,domysłem się że to kalka. Fajnie by wyglądało i bardziej realistycznie jak byś sam dorobił wskazówki. Przepraszam za ostatniego posta ale ,w samochodzie pisałem z telefonu i na szybko.. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi