Marcin93 Napisano 13 Lipca 2013 Share Napisano 13 Lipca 2013 Witam ! Zostały już ostatnie poprawki przy modelu i pojawił się mały problem. A mianowicie wie ktoś jak można sensownie umocować krzaki do kamuflażu? Wstępnie ułożyłem je tak jak ja to widzę, ale nie wiem jak poprowadzić linki mocujące żeby nie wisiało to w powietrzu Z góry dziękuje za pomoc ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 13 Lipca 2013 Share Napisano 13 Lipca 2013 Całkiem fajnie choć...miał być warsztat a nie ostateczny montaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 13 Lipca 2013 Share Napisano 13 Lipca 2013 Całkiem fajnie choć...miał być warsztat a nie ostateczny montaż No cóż. Też czuję duże rozczarowanie, bo ten model jako 3 albo 4 czeka u mnie na półce w kolejce.Z tego co się orientuję aby zrobić to malowanie trzeba przerobić wnętrze a szczególnie półki na amunicję. Niestety na zdjęciach tego nie widać. W porównaniu z tą przeróbką mocowanie gałązek to pryszcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin93 Napisano 14 Lipca 2013 Autor Share Napisano 14 Lipca 2013 Właśnie przymocowanie gałązek jest teraz największym problemem. Żałuje, że wcześniej nie dałem warsztatu bo o przeróbkach w środku nie słyszałem a szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 14 Lipca 2013 Share Napisano 14 Lipca 2013 Przynajmniej pokarz więcej fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin93 Napisano 14 Lipca 2013 Autor Share Napisano 14 Lipca 2013 Kilka zdjęć z postępu prac wiem, że pociski w wieży są do przemalowania : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 28 Lipca 2013 Share Napisano 28 Lipca 2013 Pojazd bardzo ładny i moim zdaniem znakomicie poobijany i pobrudzony, akurat tak jak powinien wyglądać po miesiącu czy dwóch miesiącach walk na kontynencie, postaram się tak zroić mojego polskiego Stuarta M5A1 z AFV:) No i wielki plus za malowanie z mojej ulubionej jednostki pancernej w historii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Lipca 2013 Share Napisano 28 Lipca 2013 Szkoda że proces malowania został pominięto, ładnie wyszło. Jak zwykle pytanie jakimi kolorami malowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi