Dawid R. Napisano 8 Września 2007 Share Napisano 8 Września 2007 A oto przed państwem moi nowi kolesie z Dragona i Academy skala 1/35 pomógł mi w tym "mój mistrz" Jakub W. . Pomagał mi w większości figurkach a ja sam zrobiłem gościa z shootgunem. Nasza praca wyglądała tak: Ja malowałem podkłady, większe powierzchnie, sprzęt oraz wykonywałem wash. A Jakub robił drobniejsze szczegóły, twarze, poprawiał i wykańczał. PS: Chyba nieźle bo mam dopiero 11lat, później dodam deser. No to jedziemy: pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrBat Napisano 8 Września 2007 Share Napisano 8 Września 2007 Nic nie widać na tych zdjęciach, poza tym, że przedstawiają figurki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 8 Września 2007 Share Napisano 8 Września 2007 Poza tym wstaw fotki jedna pod drugą, a nie obok siebie, bo się forum doszczętnie rozjechało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub W. Napisano 9 Września 2007 Share Napisano 9 Września 2007 No przydały by się nowe fotki twoich (naszych) figurek, ale żeby nie gadać tego samego co moi poprzednicy to powinieneś trochę ich pobrudzić (już nie licz na moją pomoc) . Dodać paski do broni (przecież nikomu nie chciałoby się przez całą dżungle broni) (możesz je wykonać z pokrywki chociaż by od serka czy jogurtu. Ucz się dalej kuzynku, niech plastik będzie z tobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi