marzocchi72 Napisano 15 Lipca 2013 Share Napisano 15 Lipca 2013 Czesc , mam pytanie sklejam teraz AH 64D Apache Longbow Revell 1/48 . Nie wiem na jaki kolor pomalowac gogle jednego z pilotow , w/g instrukcji pisze ze cielisty matowy (flesh matt 35) revell-a tylko ze nie bardzo mi pasuje ten kolor do gogli. Dzieki za podpowiedz jakby co. Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 15 Lipca 2013 Share Napisano 15 Lipca 2013 Pytanie co masz na myśli pisząc "gogle". W AH-64 jest monookularowy wizjer (zdjęcie powyżej) wyświetlający dane prze okiem pilota. Jeśli chodzi Ci zaś o dodatkowe gogle NVG to maluj na czarno - kolor cielisty na pewno odpowiedni nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marzocchi72 Napisano 15 Lipca 2013 Autor Share Napisano 15 Lipca 2013 Dzieki za podpowiedz , teraz jestem juz w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi