bartek33365 Napisano 16 Lipca 2013 Share Napisano 16 Lipca 2013 Witam w warsztacie, gdzie wykonam tego oto Fokkerka. Model ten bierze udział w konkursie na starym PWMie. Mały In-box Wnętrze zrobione, dodatkowo skleiłem kadłub. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gemini Napisano 18 Lipca 2013 Share Napisano 18 Lipca 2013 Cześć, Chętnie poobserwuję, gdyż mam go następnego w kolejce (kończę Albatrosa D.II, 1:48, Ed, wersja early). Napisz coś więcej - o dodatkach, które wykorzystujesz, czy robisz wersję pudełkową malowania itd. Pozdrawiam, Gemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 28 Lipca 2013 Autor Share Napisano 28 Lipca 2013 Karaś skończony czas popracować przy Fokkerze. Większość elementów czeka już na malowanie. Malowanie będzie pudełkowe a co do dodatków to będę ich używał gdy zajdzie taka potrzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 30 Lipca 2013 Autor Share Napisano 30 Lipca 2013 Większość elementów pomalowana, ale nadal czeka mnie walka z pomalowaniem śmigła i malowaniem smugowym skrzydła. Na szczęście zrobiłem wcześniej Fokkera DrI. Oczywiście zdaję sobie sprawę z tego iż muszę zrobić trochę poprawek przy kadłubie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 31 Lipca 2013 Autor Share Napisano 31 Lipca 2013 Kalki położone, czas na sklejenie wszystkiego, naciągi i linki, wash i kmy Skrzydło w realu lepiej wygląda niż na zdjęciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi