Dexter Napisano 9 Września 2007 Share Napisano 9 Września 2007 Czy ktoś robił igurki firmy Master Box? Czekam na opinię w tej sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub W. Napisano 9 Września 2007 Share Napisano 9 Września 2007 tak ja robiłem, są dość dobre w szczególności te nowe ale w końcu to nie dragony. Nie polecam starszych zestawów bo to tragedia. W tej makiecie masz figurki master box-a Klik-->der durchbruch Więcej znajdziesz tu:KLIK Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 9 Września 2007 Share Napisano 9 Września 2007 na forum znajdziesz m.in. in-boxy kilku zestawów np. TU lub TU Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexter Napisano 10 Września 2007 Autor Share Napisano 10 Września 2007 Dzięki:) Nie no wiem że do Dragona im pewnie daleko, ale chce wykorzystać dwa zestawy i nie chce męczyć się z badziewiem. Dzięki za link do fotek. Wyglądają w porządku. Akurat ten zestaw z dwoma paniami bedę wykorzystywał Małe przeróbki i się nada. Jeszcze raz dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi