Dexter Napisano 9 Września 2007 Napisano 9 Września 2007 Czy ktoś robił igurki firmy Master Box? Czekam na opinię w tej sprawie. Cytuj
Jakub W. Napisano 9 Września 2007 Napisano 9 Września 2007 tak ja robiłem, są dość dobre w szczególności te nowe ale w końcu to nie dragony. Nie polecam starszych zestawów bo to tragedia. W tej makiecie masz figurki master box-a Klik-->der durchbruch Więcej znajdziesz tu:KLIK Pzdr. Cytuj
Jędrek Napisano 9 Września 2007 Napisano 9 Września 2007 na forum znajdziesz m.in. in-boxy kilku zestawów np. TU lub TU Jędrek Cytuj
Dexter Napisano 10 Września 2007 Autor Napisano 10 Września 2007 Dzięki:) Nie no wiem że do Dragona im pewnie daleko, ale chce wykorzystać dwa zestawy i nie chce męczyć się z badziewiem. Dzięki za link do fotek. Wyglądają w porządku. Akurat ten zestaw z dwoma paniami bedę wykorzystywał Małe przeróbki i się nada. Jeszcze raz dziękuję Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi