Sarhan Napisano 16 Lipca 2013 Share Napisano 16 Lipca 2013 Matchbox Super kings K-134 A Peterbilt mit Feuerlöschflugzeug Identyfikacja samolotu To chyba nie jest dobre miejsce na ten temat ewentualnie można przenieść Moje pytanie jest takie? Co to jest za samolot Czy można kupić taki samolot do sklejania. Oryginalnego nie kupię samolot nie był sprzedawany osobno tylko w zestawie. Mój model Z helikopterem z innego zestawu Czekam na info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 17 Lipca 2013 Share Napisano 17 Lipca 2013 Ten czerwony samolot to: A ten śmigłowiec to wygląda mi na Kamana Seasprite:?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sarhan Napisano 17 Lipca 2013 Autor Share Napisano 17 Lipca 2013 Tak, to prawda macie oko, każdy jest w czymś dobry. Teraz muszę go znaleźć i kupić Wielkie dzięki ps czy ktoś z forum ma taki samolot ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi