BOMI21 Napisano 19 Września 2013 Autor Share Napisano 19 Września 2013 Widzę, że problem gondoli jest poważny. Sam nie uważałem tych szpar jako tak dużego problemu. W takim razie idą do poprawy. Postaram się je odciąć i poprawić, jak się tylko będzie dało. Prawdopodobnie zostaną też nieco podszpachlowane. Na szczęście prace nad tymi gondolami nie kolidują z resztą prac przy MiGu, więc mam po prostu więcej roboty. Szkoda szpecić tak ładnego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaczek Napisano 20 Września 2013 Share Napisano 20 Września 2013 Sklejam ten model i coraz bardziej się upewniam że pomimo krązą opinie iż jest to najlepszy pod słońcem Mig-29 to twierdzę : kabina jest skopana, luki podwozia zbyt małe,dysze wylotowe uproszczone, a najgorsze to obudowy silników .Wymagają one wklejenia i szpachlowania wraz z wklejeniem wlotów/chyba że ktos chce pokazać silniki/.Nie chcę Tobie dokopać ale wez to pod uwagę, bo czasem najbardziej reklamowany produkt może okazac sie GNIOTEM. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOMI21 Napisano 20 Września 2013 Autor Share Napisano 20 Września 2013 Sklejam ten model i coraz bardziej się upewniam że pomimo krązą opinie iż jest to najlepszy pod słońcem Mig-29 to twierdzę : kabina jest skopana, luki podwozia zbyt małe,dysze wylotowe uproszczone, a najgorsze to obudowy silników .Wymagają one wklejenia i szpachlowania wraz z wklejeniem wlotów/chyba że ktos chce pokazać silniki/.Nie chcę Tobie dokopać ale wez to pod uwagę, bo czasem najbardziej reklamowany produkt może okazac sie GNIOTEM. POZDRAWIAM Niestety masz rację, ale nie w 100%. Model GWH z pewnością gniotem nie jest - pomijając (tak jak napisałeś) kokpit, dysze i gondole silników, wloty powietrza, wnęki podwozia, produkt GWH jest całkiem udanym modelem - jest bardzo dobrze ponitowany i całkiem dobrze leży w planach. Z pewnością jest kilka razy lepszy (i droższy ) niż stary wypust Academy, ale żeby naprawdę dobrze się prezentował, trzeba w niego dość dużo pracy włożyć i tak jak w Academy, dużo blach i żywic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOMI21 Napisano 1 Października 2013 Autor Share Napisano 1 Października 2013 Skończony - zapraszam do galerii. viewtopic.php?f=64&t=39980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOMI21 Napisano 3 Października 2013 Autor Share Napisano 3 Października 2013 Wprowadziłem małą, ale dużo znaczącą poprawkę w swoim modelu. Ktoś zauważył, że fotel pilota jest za nisko. Faktycznie, był. Poprawiłem to. Tutaj widać, jak powinno być. Zdjęcie wrzucone przez nobie1973 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi