Skocz do zawartości

MiG-29A 1:48 Great Wall Hobby

BOMI21

Rekomendowane odpowiedzi

Widzę, że problem gondoli jest poważny. Sam nie uważałem tych szpar jako tak dużego problemu. W takim razie idą do poprawy. Postaram się je odciąć i poprawić, jak się tylko będzie dało. Prawdopodobnie zostaną też nieco podszpachlowane.

Na szczęście prace nad tymi gondolami nie kolidują z resztą prac przy MiGu, więc mam po prostu więcej roboty.

Szkoda szpecić tak ładnego modelu. icon_twisted.gif

• Odpowiedzi 229
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Sklejam ten model i coraz bardziej się upewniam że pomimo krązą opinie iż jest to najlepszy pod słońcem Mig-29 to twierdzę : kabina jest skopana, luki podwozia zbyt małe,dysze wylotowe uproszczone, a najgorsze to obudowy silników .Wymagają one wklejenia i szpachlowania wraz z wklejeniem wlotów/chyba że ktos chce pokazać silniki/.Nie chcę Tobie dokopać ale wez to pod uwagę, bo czasem najbardziej reklamowany produkt może okazac sie GNIOTEM. POZDRAWIAM

Sklejam ten model i coraz bardziej się upewniam że pomimo krązą opinie iż jest to najlepszy pod słońcem Mig-29 to twierdzę : kabina jest skopana, luki podwozia zbyt małe,dysze wylotowe uproszczone, a najgorsze to obudowy silników .Wymagają one wklejenia i szpachlowania wraz z wklejeniem wlotów/chyba że ktos chce pokazać silniki/.Nie chcę Tobie dokopać ale wez to pod uwagę, bo czasem najbardziej reklamowany produkt może okazac sie GNIOTEM. POZDRAWIAM

Niestety masz rację, ale nie w 100%. Model GWH z pewnością gniotem nie jest - pomijając (tak jak napisałeś) kokpit, dysze i gondole silników, wloty powietrza, wnęki podwozia, produkt GWH jest całkiem udanym modelem - jest bardzo dobrze ponitowany i całkiem dobrze leży w planach. Z pewnością jest kilka razy lepszy (i droższy ) niż stary wypust Academy, ale żeby naprawdę dobrze się prezentował, trzeba w niego dość dużo pracy włożyć i tak jak w Academy, dużo blach i żywic.

• 2 weeks later...